Tuanchuan Autonomous County Finance Bureau "Five Initiatives" heeft een speciale rectificatie van interne supervisie van het systeem uitgevoerd

2022-05-01 0 Comments

Tuanchuan Autonomous County Finance Bureau "Five Initiatives" heeft een speciale rectificatie van interne supervisie van het systeem uitgevoerd

Om het financi?le interne management te versterken, betere voldoen aan de taken van fiscaal werk, verbetert het beheerniveau van fiscale fondsen continu, de veiligheid en doeltreffende werking van de financi?le fondsen, en het financi?le bureau van de autonome provincie van Sichuan is vastgebonden, en De speciale rectificatie van het interne toezicht op het systeem: Business Bresses moet veel belang aan dit werk hechten, zorgvuldig het probleem combineren en het extreme belang en de realistische urgentie van speciale rectificatiewerkzaamheden begrijpen, waardoor het bewustzijn van de verantwoordelijkheid effectief wordt versterkt van speciaal rectificatiewerk. Het Finance Bureau heeft een speciale rectificatie-werkleidende groep, de relevante kameraden van het National Treasury gecentraliseerd betalingscentrum en de relevante kameraden van prestatie-evaluatiebronnen, die verantwoordelijk zijn voor de ontwikkeling, gegevensinspectie, gegevensoverzichtsrapportage van speciale rectificatiewerkzaamheden.

Alle bedrijfseenheden moeten hun docking, kammen, kammen en budget zakelijke transacties actief versterken en de werkstructuur tussen bedrijfseenheden moet worden gevormd om samen te werken, en ernstig werk verricht bij de implementatie van verschillende taken. Als reactie op het probleem van speciale rectificatie-ontdekking, moeten we onmiddellijk de rectificatie beginnen, goed op het probleem van het markeren van tabel, bronrectificaties, systeembehoefte en koppelingsherstel.

Om de lijst te vermelden, is het labelnummer, het project geavanceerd, en het probleem lost het onredelijke niet op, op te lossen, en een hamer zal worden gehamerd, waardoor speciale rectificatiewerkzaamheden worden geavanceerd en het is effectief. Alle bedrijfseenheden moeten de politieke acties versterken, de toezichtinspectie van speciale rectificatiewerkzaamheden versterken en ervoor zorgen dat speciale rectificatiewerkzaamheden vervolgens worden ge?mplementeerd. Het zal serieus zijn over de verantwoording van het werk dat zwak, geavanceerd en vervalsing is, enz. Iedereen in het zelfonderzoek, kruisverhoor, sleutelplekcontrole, de rij, wandelen, er is een probleem, ik heb geen probleem, ik heb het probleem niet, ik zal er niet mee omgaan, ik zal de verantwoordelijkheid van de verantwoordelijke persoon volgens de relevante bepalingen.

(Manchu County Finance Bureau) Bron: (Editor: Wu Feng, Chen Kangqing) Delen Laat meer mensen aanbeveling lezen.