Volgende week, Shenzhen City, de primaire en middelbare scholen van de stad, gratis "open" influenza-vaccin

2022-05-02 0 Comments

Volgende week, Shenzhen City, de primaire en middelbare scholen van de stad, gratis "open" influenza-vaccin

Originele titel: 1,2 miljoen griepvaccinaankomstverslaggevers geleerd van het Comité van Shenzhen Municipal Comité op 10 november dat de primaire en middelbare schoolvrije griepvaccins van dit jaar zijn aangekomen, zullen in totaal 1,2 miljoen exemplaren worden "begonnen volgende week".

Gratis influenza-vaccinatie-doel is op schoolletterstudenten (inclusief middelbare scholieren, professionele middelbare scholieren, junior middelbare scholieren en basisschoolstudenten), voornamelijk in de campus.

  Elk jaarjaar van november van november tot januari, zal Zuid-China de winterstroomperiode doen. Nadat het influenza-vaccin wordt ge?noculeerd, duurt het ongeveer 2-4 weken om een ??antilichaam te produceren met een niveau van bescherming.

Monitoring toont aan dat de piek van de griep deze winter nog niet is aangekomen, en nu is de vaccinatie net op dat moment.

  Shenzhen Ouders kunnen aandacht besteden aan de "Shenzhen Health" of "Shenzhen Disease Control" -account, klik op "Vaccinatie" – "Student Griep Vaccinatie Registratie".

Pre-registratie-modus "2 Kies 1": Gereserveerde mobiele telefoonnummer + geboortedatum, kindcode of inoculeren deze streepjescode.

Als de student de bovenstaande informatie niet heeft, springt het systeem automatisch naar "Pre-registratie", kunnen ouders de studenteninformatie invullen.

Nadat de pre-registratie succesvol is, verschijnt de streepjescode op de pagina.

Wacht vervolgens op het kind om de vaccinatietijd te inoculeren.

Vóór de inbouw, zal de school ook "griepvaccinatie-inoculatie" en "Springs Health Enquiry Form" uitgeven, nadat de Guardian is ondertekend, kan het vóór inoculatie aan de arts worden gevaccineerd.

Als de inenting niet kan worden gevaccineerd, na de schoolregistratie, rapporteert de school aan de inoculatie-eenheid om "supplement" te regelen. Onlangs hebben kinderen nieuwe kroonvaccins gespeeld en ze kunnen ook vaccin ademen, maar het interval moet meer dan 14 dagen zijn.

Als gevolg van de krappe toevoer van het vaccin, mis dan de studenten die zich hebben geregistreerd, kunnen wachten tot het volgende jaar gratis kan spelen, of naar sociale ontwikkeling naar eigen kosten gaan. Dit jaar biedt het een gratis griepvaccin uit primaire en middelbare scholieren in Shenzhen, die wordt gefinancierd door de stad, het ziektecontrolecentrum van de stad, volgens de nationale en Shenzhen, die een griepvaccin van drie prijs is gekocht door het bieden , behoort tot het ge?nactiveerde vaccin, van Franse Sinova. Productie van het bedrijf. Het vaccin is op grote schaal gebruikt in globaal en het heeft veilig en effectief gebleken. (Reporter Luo Liqiong Correspondent Deep Defense) (Editor: Zhang Chen Mu, Chen Yizhu) Deel meer mensen zien.