Zhongwei City Federation of Trade Unions: "Twee sectie" serie-activiteiten zijn ingeschakeld voor de opening van het nieuwe jaar

2022-05-12 0 Comments

Zhongwei City Federation of Trade Unions: "Twee sectie" serie-activiteiten zijn ingeschakeld voor de opening van het nieuwe jaar

Volgens rapporten benadrukt Zhongwei City altijd het leiderschap van de politieke ideologie en verrijkte voortdurend de connotatie van online activiteiten. Sinds 1 januari, in de "Zhongwei Trade Union" Wechat Public Number, "Houd de eerste keer in gedachten, het begin van de opwekking", de missie van de opwekking van het tijdperk "," schijnen de mooiste arbeiders · zeilt het nieuwe Journey is op zoek naar de mooiste glimlachfotografie en een berichtcollectie ", zei de beschaafde boom nieuwe wind, een beschaafde en hoffelijke midden- en sanitaire mensen" werknemer micro-videocollectie, "Happy Tian Xi Yuan Lan, ZA MA zweep" 4 items Activiteiten , de "vier geschiedenis", feestgeschiedenis, werkgeschiedenis, traditionele cultuur, levensknowledge en district, en de City Party Committee Besluitvorming Implementatie, verder bevordering van het voortdurende wandelen van Party History Education Diep, bereikte de promotie in het spel, in het doel van het spel en het doel van testen. Leidt tegelijkertijd het personeel om de mooiste arbeiders in de twee secties op te nemen, gebruik de tekst om het nieuwe jaar uit te drukken, een nieuwe stijl van de boom te ontwikkelen, naast slechte gewoonten, en praktijk socialistische kernwaarden, nieuw opgeven Tijd medewerker voorbeeld, bevorder de geest van de bevordering, de geest van arbeid, de geest van de vakman, luister naar het feest in de nieuwe reis, loop met het feest en neem het pad van het nieuwe tijdperk.

Tot nu toe zijn er 2.655 personen met medewerkersparticipatie aan online competitieactiviteiten. Ten tweede, Zhongwei City’s totale versterking van werknemers, diepgaande constructie van officieren. Practicy oefenen "Ik moet dingen doen voor de massa’s", voer de vakbond in de zijkant van het PU Huile Double Festival "-werknemer uit," Oefen het begin van de beste, het hart is warm, de mensen "twee secties verzonden Warmte, "Han-inkt verstuurde zegen · Gelukkig verwelkomend het Nieuwjaar" Tongshu, de nieuwe lente, het nieuwe jaar, de grassroots, etc., het niveau, enz. De algemeen erkende kalligrafiehuis, voor de meerderheid van de werknemers, vooral de Eerste lijn werknemer en arme werknemers, stuur "FU" -woorden, tegelijkertijd, de belangrijkste inhoud van werknemers, eten, leven, gedrag, leren, entertainment, aankoop, enz. Lanceerde de "5 yuan-weergave" "6 yuan auto Was "en kappers, koop boeken, winkelen aanbiedingen, enz. Populariteit die daadwerkelijk nodig is, laat meer werknemers genieten van de service van PU Huihua, de bezorgdheid van de partij en de zorgvuldig, de warmte van de vakbond, wordt naar duizenden huishoudens gezonden, Zodat de meerderheid van de werknemers een verenigd, Eleus en een vredig festival heeft.

Daarnaast heeft Zhongwei-stad het merkwerk "werk" verdiept en gericht op het versterken van de kwaliteitsconstructie van werknemers.

De algemene vraag van de stad voor de bouw van het nieuwe tijdperk van het personeelsteam, bracht de spirituele vraag in de "twee" -periode, het bevorderen van de belangrijkste melodie, het verzenden van positieve energie, en streeft ernaar de ideologische en politieke moraliteit van werknemers te verbeteren, een goed te verbeteren Vakantiesfeer en actieve werkori?ntatie, die de meerderheid leidt, worstelden de massa’s van de werknemers om het nieuwe tijdperk te nemen, om de tweedehonderd jaar strijd te bereiken, realiseer je de Chinese droom van de Chinese natie om bij te dragen aan hun kracht. Er wordt gemeld dat deze reeks activiteiten is verdeeld in 7 subactiviteiten. Volgens de kenmerken van het verschillende festival in het nieuwe jaar, Lentefestival, Lantern Festival, laat het "beschaafde nieuwe jaar" niet alleen het voorhoofd, maar ook De meerderheid van de werknemers voelt de warmte van het feest en de overheid. Ideaal, liefde, voor hen om inspanningen te leveren in het nieuwe jaar.