"Rigid" zal landen op CCTV Tan Zhuo: Tijd om te spelen, het gevoel dat je jezelf moet legen.

2001-01-02 0 Comments

"Rigid" zal landen op CCTV Tan Zhuo: Tijd om te spelen, het gevoel dat je jezelf moet legen.

  NIEUWE FASTE NIEUWS Reporter Liang Yanfen meldde dat het hedendaagse Spy Battle Drama "Tegenstander" officieel is gepland, zal worden uitgezonden op CCTV-tv (CCTV-8) van 16 december, het drama richt zich op het "spionagonstraat" van de rustige leeftijd, Guo Jingfei, Tan Zhuo, Ning, Yan Zhan, hetzelfde spel, heimelijk wedstrijd, goed en kwaad, en ten slotte.

  "Rigid" is gebaseerd op het echte leven, en het zal diep worden geanalyseerd in de schijnbaar mysterieuze en verborgen spionage. Ze zijn niet ver van ons, maar ze gebeuren ons.

Via dit drama speelt het een aanzienlijke onderwijsbetekendheid om de preventie van de verdedigingspreventie en de nationale veiligheidskennis van mensen te verbeteren.

De Wang Xiaojun, die het medische drama, "kleine dokter" heeft gewerkt, en het Spy Battle Drama "Mask" Wang Xiaojun, zei: Hij zei: De ervaring van dit jaar, de ervaring van emoties, het begrip van de overtuiging, heeft Zet dit verhaal. Binnen. Bovendien is volgens de belangrijkste creatie het aandeel van de actieve actie in "tegenstander" niet klein. Er zijn veel tracking spelen in het spel, hoewel dit soort spel niet groot is, maar de rol zal in de straten lopen.

  Een van de grootste punten van "tegenstanders" is in de hoofdrol.

Guo Jingfei is goed in het besturen van een kleine persoon in het hart van een klein persoon, en Tan Zhuo heeft een passie, en Yan Zhen en Ning Analyse worden ook herkend ‘Drama Crazy’.

In het drama speelden Guo Jingfei en Tan Zhuo Couples Li Tang en Ding Mei, ze droegen hun identiteit, de meest voorkomende "leraar" en "bestuurder", hoewel ze gewoon zijn, maar dingen doen, zijn niet gewoon – " Driver "Guo Jing is ondergedompeld in verschillende taken, of controleert ze in het midden van de nacht, of druk met mensen. "Leraar" Tan Zhuo snelde naar school en familie tussen de school, haar charme op het podium, en haar in het leven is vol met de seculariteit van Chai Mi Oil Salt. Wanneer de nacht komt, zal ze een andere laag mysterieuze sluier aantrekken en onuitsprekelijke taken uitvoeren. Volgens rapporten zette Tan Zhuo de volledige zorg in het hele schietproces, lijkt "in" mensen te leven.

Omdat ik het draaide, zei ze: "Ik moet het veranderen" meerdere keren, omdat ik het gevoel heb dat Ding Mei is leeggemaakt.

  Een andere speler van Bone Zhanyan, die speelt, is een vrouw die worstelt, worstelend naar werk en familie.

Ze zei dat ze zo’n rol niet speelde, dus ze waren vol van vers voor haar. Volgens rapporten heeft Yan Zege eigenlijk geen make-up in "tegenstanders", en verschijnt SU YAN, alleen in het aangezicht van het publiek.