"China’s vroege thee eerste stad" toegekend

2001-01-03 0 Comments

"China’s vroege thee eerste stad" toegekend

  Li Chun is verstreken, spriet van de lente, en ging naar de nieuwe thee. Op 13 februari wordt het 15e China Yibin Early Tea Festival gehost in Gaoli, van de hoogwaardige groene thee in de 330.000 MO van theetuinen, de theetuin in de stad, en de theetuin in de stad, en werd het jaar van de tijger na verwerking. Een batch van nieuwe thee.

  Yibin is een belangrijke theebasis in onze provincie. Omdat geografische en klimaatvoordelen het vroegste gebied van dezelfde theeboom in het land in het land zijn geweest. De opening van de tuing-pickingactiviteiten is een belangrijk signaal in het lokale gebied van vroege thee.

  Het vroege theefestival van dit jaar is het thema van "YIPIN EERSTE WERELD, DE BAO TEA", gehost door China Tea Flow Association, Yibin Gemeentelijke Volksregering, Yibin Agricultural Rural Bureau en GAOYIAN MENSEN.

  Op dezelfde dag hield het vroege theefestival ook de High County Magistrate Jiangyuan International Tea and Trade City en de "China Early Tea First City".

Als een alomvattende groothandelsmarkt gedomineerd door thee, wordt de Thee Trade City een belangrijke drager van de toekomstige upgrade van Yibin Tea-industrie en breidt u de industri?le keten uit. "Alpine wolken mist goede thee, betekent ook dat de circulatielink niet handig is.

"Academician of the Chinese Academy of Engineering, Liu Zhonghua, Professor Hunan Agricultural University, zei in een interview op de site waar de thee en de handel naar verwachting het probleem van logistiek oplichten. Hij gelooft ook dat de Yibin-thee-industrie de Eerste vierkant in het land, terwijl het ook "vroeg" deze onvervangbare functie heeft, moet de volgende stap in de kern zijn, richten zich op het verbeteren van de kwaliteit aan de voorkant van de industri?le keten, met de focus op het product, de effectieve manier te bouwen Verover het publiek, "wordt yibin de vroege thee, zomerthee en zwarte thee worden naar de grotere markt geduwd.

"Vanaf het einde van vorig jaar heeft het Yibin Tea Garden Area bijna 1,34 miljoen MU, en de uitgebreide outputwaarde van de thee-industrie is meer dan 316 en de theeverwerkende ondernemingen zijn 316, waaronder 16 nationale en provinciale landbouwindustrialisatie.

(Reporter Yan Ying Ningning) [Verantwoorde editor: Xu Meida].